Αματρίτσε: Παντρεύτηκαν πάνω από τα ερείπια του σεισμού

Στα συντρίμμια του καταστρεπτικού σεισμού που έκπληξη την πατρίδα τους το Αματρίτσε, ένα ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί συγκρίνοντας τους πληγέντες, που είδαν τα σπίτια τους να γίνονται σκόνη.

Μια συγκινητική στιγμή έζησαν οι κάτοικοι του Αματρίτσε, που είδαν τα σπίτια τους να κατεδαφίζονται και αγαπημένα τους πρόσωπα να χάνουν τη ζωή τους από τον φονικό σεισμό των 6 Ρίχτερ, που έπληξε την κεντρική Ιταλία.Ο Ramon και η Martina Adazzi είχαν σχεδιάσει διαφορετικά την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους, εκείνη του γάμου τους, αλλά ο φονικός σεισμός ήρθε για να τα καταστρέψει όλα, χωρίς όμως να τους κάνει να παραιτηθούν από το όνειρό τους.

Οι δυο νέοι προετοίμαζαν τη γαμήλια τελετή τους εδώ και έναν χρόνο, τέσσερις ημέρες, όμως, πριν ανέβουν οι δυο τους τα σκαλιά της εκκλησίας, ο ναός κατέρρευσε από τον φονικό σεισμό που έπληξε ολόκληρη τη χώρα. Ούτε αυτό όμως κατάφερε να τους πτοήσει.

Όταν, λοιπόν, ανακοίνωσαν στον μέλλοντα γαμπρό ότι η εκκλησία δε μπορούσε να χρησιμοποιηθεί λόγω των εκτεταμένων ζημιών που είχε υποστεί, εκείνος πήρε την πρωτοβουλία να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Στη γαμήλια τελετή παρευρέθησαν οι περισσότεροι από τους επιζώντες συγχωριανούς τους, που ελπίζουν οι ρυθμοί της καθημερινής ζωής να επιστρέφουν στο, ολοσχερώς, κατεστραμμένο χωριό τους.