Ύστερα από επική εμφάνιση, η εξαιρετικά τακτικά στημένη εθνική μας παρατάχθηκε για την νίκη από τον coach Μπαλτούμα, καμπτοντας την αντίσταση των γηπεδούχων Βελγων κατακτώντας την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά Amp Football Weekend στο Μπριζ!

Οι Έλληνες διεθνείς άφησαν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο φθάνοντας στην επικράτηση, κερδίζοντας το πρώτο τουρνουά στη σύντομη ιστορία της ομάδας!

Η Ελλάδα με ένα ιδανικό ξεκίνημα προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με σουτ του Δημήτρη Αγριανίτη, ενώ ακόμα δημιούργησε και άλλες φάσεις για γκολ, με αποκορύφωμα ένα δοκάρι του Βολιώτη μεσοεπιθετικου!

Στην επανάληψη, το Βέλγιο ισοφάρισε με γκολ από τα αποδυτήρια με σουτ από το ύψος της περιοχής, μεταφέροντας το βάρος στις πλάτες των διεθνών μας.

Σε εκείνο το σημείο μίλησε η ελληνική ψυχή και με υπερπροσπάθεια του Δημήτρη Αγριανίτη, ο οποίος κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά, έκλεψε τη μπάλα και με ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ έβαλε την Ελλάδα μπροστά και αγκαλιά με το τρόπαιο!

Η λήξη του αγώνα βρήκε τους ποδοσφαιριστές, το επιτελείο και τους λιγοστούς Έλληνες φιλάθλους να πανηγυρίζουν στο κέντρο του γηπέδου!

Στην ομάδα μας ακόμα απονεμήθηκε και το βραβείο Fair Play για την συνολική παρουσία της!