Όσοι γνωρίζουν τον ραπ Eminem, μπορούν πολύ καλά να καταλάβουν πόσο δύσκολο είναι να τον ακολουθήσουν σε κάποιο από τα κομμάτια του.

Η Holly Maniatty, μία διάσημη διερμηνέας Νοηματικής Γλώσσας, έχει συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές, μεταξύ των οποίων οι Jay-Z και Snoop Dogg.

Η διερμηνεία των μουσικών στίχων στη Νοηματική Γλώσσα σε μια ζωντανή συναυλία είναι εξαιρετικά δύσκολη και απαιτική δουλειά – η Holly Maniatty καταφέρνει να διερμηνεύσει τους ράπερ τόσο γρήγορα που φαίνεται σχεδόν αδύνατο.

Ο ρυθμός με τον οποίο οι λέξεις βγαίνουν από το στόμα του είναι καταιγιστικός, πράγμα που κάνει αδύνατη την ατάκα «Ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί» σε μια συναυλία. Οι ειδήμονες μάλιστα υποστηρίζουν ότι είναι ο πιο γρήγορος ράπερ του κόσμου, αφού μπορεί να εκφέρει 100 λέξεις σε 15 δευτερόλεπτα. 

Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε πόσο (μα πόσο) δύσκολο είναι για μια διερμηνέα της νοηματικής γλώσσας να μεταφέρει στο κοινό κωφών τα τραγούδια, στη νοηματική γλώσσα και μάλιστα, ζωντανά, σε συναυλία.

Αυτό το σχεδόν απίθανο εγχείρημα, όχι μόνο έφερε εις πέρας η διερμηνέας της νοηματικής γλώσσας, Holly Maniaty, αλλά έκλεψε όλες τις εντυπώσεις, με τις κάμερες και τα κινητά να έχουν εστιάσει πάνω της και όχι στον διάσημο ράπερ, κατά τη διάρκεια συναυλίας του.

Η Holly κατάφερε το ακατόρθωτο. Ακολούθησε κατά πόδας τον Eminem, χωρίς να σταματήσει δευτερόλεπτο να διασκεδάζει και η ίδια.