Η πρωτοβουλία και η διοργάνωση του 1ου Fashion Show ΑΜΕΑ  ανήκουν στην πρώην Μις Ελλάς  Σύλβια  Αντώναρου, η οποία εδώ και πολλά χρόνια ασκεί σημαντική κοινωνική δραστηριότητα στον τομέα της υποστήριξης των ΑμΕΑ.

Η μοναδική αυτή εκδήλωση που είχε ως σύνθημα «Δεν υπάρχουν  άνθρωποι  με ειδικές ανάγκες , υπάρχουν μόνο άνθρωποι» πραγματοποιήθηκε  υπό την Αιγίδα του Δήμου Βάρης -Βούλας-Βουλιαγμένης και ολοκληρώθηκε σε δύο φάσεις.

Η πρώτη φάση  περιλάμβανε την επίδειξη μόδας στο κτήμα Μαρτίδη στην Βάρη , ενώ η δεύτερη φάση έλαβε χώρα στο “RIVIERA BEACH BAR” στην Αρτέμιδα, το βράδυ του Σαββάτου 20 Μαΐου,  όπου οι διοργανωτές απένειμαν τιμητικές διακρίσεις σε όσους συνέβαλλαν με τη συμμετοχή και τη χορηγία τους στην υλοποίηση της ιδέας.

Αυτή η επίδειξη μόδας τα είχε όλα : casual και all classic ρούχα, καλοκαιρινά σχέδια και χρώματα, στυλ αλλά και πολύ συγκίνηση καθώς τα μοντέλα που παρουσίασαν τα ρούχα έκαναν τη διαφορά! μπροστά στο εκλεκτό κοινό των προσκεκλημένων.

Από τις πιο όμορφες στιγμές της διοργάνωσης ήταν κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας, όταν τα παιδιά του Συλλόγου «Γέφυρα ζωής» χόρεψαν Zumba Gold υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους Εβίτα Παπαδοπούλου και παρουσίασαν μαθήματα Αυτοάμυνας με τον δάσκαλο τους Θεόδωρο Απατζή.

Περισσότεροι από 600 προσκεκλημένοι από το χώρο της Πολιτικής, της Επιχειρηματικότητας, της Τέχνης και του Εθελοντισμού  παρακολούθησαν τη διοργάνωση  και καταχειροκρότησαν τα μοντέλα, δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ισότιμης συμμετοχής των ΑμΕΑ στην κοινωνική ζωή αλλά και στον επαγγελματικό στίβο ακόμη κι όταν πρόκειται για τον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο της μόδας.