Ο χορός δεν έχει όρια. Είναι τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων μας, είναι μια τέχνη, μία μορφή διασκέδασης κι εκτόνωσης από την οποία κανείς δε χρειάζεται να απέχει.

Η Chelsie Hill και η ομάδα της, οι Rollettes, αυτό ακριβώς το μήνυμα θέλουν να περάσουν. Όλες τους, κινούνται με αναπηρικά αμαξίδια. Όλες τους, όμως, χορεύουν. «Γιατί ο χορός είναι χορός, είτε περπατάς στα δυο σου πόδια, είτε βρίσκεσαι πάνω σε τροχούς».

Η Hill έμεινε παράλυτη στα 17 της χρόνια, έπειτα από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Ο άλλος οδηγός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και μία δική του απροσεξία του ήταν αρκετή για να μην ξαναπερπατήσει εκείνη.

Από μικρή ονειρευόταν να πετύχει στο χορό, έκανε μαθήματα και συμμετείχε σε διαγωνισμούς. Για αρκετό καιρό πίστευε πως το όνειρό της αυτό είχε τελειώσει, πως δε θα πραγματοποιούταν ποτέ. Πώς θα γινόταν επαγγελματίας, άλλωστε;

Κάποια στιγμή ανακάλυψε το χορό με αμαξίδια. Αποφάσισε, λοιπόν, να μετακομίσει στο Los Angeles και να σχηματίσει τις Rollettes, μία ομάδα που πλέον αποτελείται από έξι μέλη! Μαζί, οι γυναίκες αυτές επαναπροσδιορίζουν την έννοια του δυναμισμού και της πειθαρχίας.

Δίνοντας παραστάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, προσπαθούν να δείξουν στα κορίτσια που δεν μπορούν να περπατήσουν ότι δε χρειάζεται να παραμείνουν καθηλωμένα για πάντα. Έχουν ιδρύσει μία καλοκαιρινή κατασκήνωση για κοπέλες κάθε ηλικίας, με κάθε είδους αναπηρία, και τους αλλάζουν τη ζωή.

«Τους δείχνουμε τι σημαίνει να ζεις χωρίς περιορισμούς. Αυτό δε σημαίνει να είσαι τέλεια, να έχεις ή να μην έχεις κάτι, αλλά να μην αφήνεις τους άλλους να σε περιορίζουν με τις προσδοκίες τους για το τι μπορείς ή δεν μπορείς να κάνεις. Αν πίστευα όλους εκείνους τους γιατρούς που έλεγαν ότι δε θα ξαναχόρευα ποτέ, τότε οι Rollettes δε θα είχαν έρθει ποτέ στη ζωή», είπε στο The Female Lead η Chelsie Hill.