Η Selma Blair από τότε που διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας αγωνίζεται για την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού σχετικά με το αυτοάνοσο νόσημα, αλλά και αποδεικνύει καθημερινά, μέσα από τις αναρτήσεις της, ότι η ζωή συνεχίζεται για τους ασθενείς, παρά τις νέες προκλήσεις και δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Πρόσφατα η 50χρονη ηθοποιός ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο όπου μαζί με την ακτιβίστρια Andraéa LaVant παρουσιάζουν μια νέα πλατφόρμα της Google, που προάγει το Marketing Συμπερίληψης.

«Η αναπηρία θα μας επηρεάσει όλους σε κάποια φάση της ζωής μας», λέει η Blair. «Είναι ένα ταξίδι για όλους, ανεξάρτητα από το πού είναι η αφετηρία για τον καθένα», συζητούν με τη LaVant, για να παρουσιάσουν, αμέσως μετά, την πλατφόρμα google.com/all-in.

Η Andraéa LaVant είναι μια Αφροαμερικανίδα με αναπηρία, δημιουργός και πρόεδρος της εταιρείας LaVant Consulting Inc, η οποία εστιάζει στην επικοινωνία «της αναπηρίας με αυτοπεποίθηση». Έχει διεξαγάγει καμπάνιες για πολλές σημαντικές εταιρείες, όπως οι GoogleVerizonMicrosoftAdobeNetflix. Υπήρξε επίσης η παραγωγός ενός ντοκιμαντέρ που είχε προταθεί για Όσκαρ, με τίτλο «Crip Camp».