Το νέο γκράφιτι του γνωστού καλλιτέχνη βρίσκεται σε έναν τούβλινο τοίχο στην Vyse Street, στο Jewellery Quarter το βιομηχανικό κόμβο που φιλοξενεί περισσότερους από 100 πωλητές λιανικής, αντιπροσώπους διαμαντιών και εργαστήρια, καθώς και το μουσείο του Jewellery Quarter, με ένα καλοδιατηρημένο εργαστήριο από τη δεκαετία του 1980.

Ο  ξαναχτύπησε κάνοντας τη δική του δήλωση σε τοίχο στο Μπέρμιγχαμ ενόψει Χριστουγέννων.

Το πρόσφατο έργο του καλλιτέχνη απεικονίζει δυο τάρανδους που «σέρνουν» το παγκάκι στο οποίο κοιμάται ένας άστεγος, ο Ράιαν, έχοντας δίπλα του τις σακούλες με τα υπάρχοντά του.

Στο λογαριασμό του στο Instagram ο μυστηριώδης καλλιτέχνης ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει σε κοντινό πλάνο τον Ράιαν, να κάθεται στο παγκάκι και να πίνει νερό, λίγο πριν ξαπλώσει για να περάσει εκεί το βράδυ του. Καθώς ξαπλώνει στο παγκάκι, ο Banksy ξεζουμάρει την εικόνα και αποκαλύπτεται το έργο του, με τον άστεγο σε ρόλο… Άγιου Βασίλη του οποίου το έλκηθρο-παγκάκι σέρνουν οι τάρανδοι.

Στη λεζάντα του ο Banksy αναφέρει ότι στα 20 λεπτά που βιντεσκοπούσε τον Ράιαν είδε τους περαστικούς να προσφέρουν στον άστεγο άντρα ένα ζεστό ρόφημα, δυο μπάρες σοκολάτας και έναν αναπτήρα, χωρίς να τον ρωτήσουν αν χρειάζεται οτιδήποτε άλλο.