Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός άστεγου Ισπανού

Ένας άστεγος άνδρας ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε πώς είχε μεταμορφωθεί σε hipster σε ένα αριστοκρατικό ισπανικό κομμωτήριο.

Ο Χοσέ Αντόνιο έλαβε την προσφορά για το makeover από τον ιδιοκτήτη του κομμωτηρίου που τον ήξερε από τότε που εργαζόταν ως βοηθός σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων προκειμένου να βγάζει λίγα χρήματα για φαγητό.

Μπήκε στο κομμωτήριο με γκρίζα απεριποίητα μαλλιά και βρώμικη γενειάδα, διότι ζούσε επί 25 χρόνια στο δρόμο και βγήκε μοιάζοντας με έναν κομψό άνδρα.

Η αλλαγή ήταν τόσο μεγάλη που ο ιδιοκτήτης ενός μπαρ του σέρβιρε ένα ποτήρι μπύρα στην πλατεία της Μαγιόρκας όπου είχε περάσει τις μέρες του βοηθώντας τους οδηγούς αυτοκινήτων να βρουν πάρκινγκ, χωρίς να συνειδητοποιήσει ποιος ήταν.

Ο 55χρονος επίσης συγκέντρωσε και πολλά γυναικεία βλέμματα με το περιποιημένο χτένισμα και τα κομψά ρούχα του.

Το βίντεο που τραβήχτηκε από τον παραγωγό της ταινίας «Dr Filmgood» και δημοσιεύτηκε στην σελίδα του κομμωτηρίου La Salvajeria στο Facebook, έγινε αμέσως viral.

Ο πρώην ηλεκτρολόγος Χοσέ Αντόνιο που έχασε το δρόμο του στη ζωή και κατέληξε άστεγος με αποτέλεσμα να πέσει σε κατάθλιψη, φαίνεται να κάθεται σε μια καρέκλα μπροστά από έναν καθρέφτη πριν το makeover του λέγοντας στον καμεραμάν:

«Θέλω να κοιταχτώ στον καθρέφτη για μία τελευταία φορά. Στη συνέχεια πάρτε τους καθρέφτες και θα κοιτάξω πάλι μετά την μεταμόρφωση.

Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός άστεγου σε... hipster μέσα από φωτογραφίες!

Φυσικά, όταν είδε το αποτέλεσμα, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και άρχισε να κλαίει. «Θεέ μου, αυτό είναι απίστευτο. Εγώ είμαι; Είμαι τόσο διαφορετικός, κανείς δε θα με αναγνωρίσει εκτός κι αν του πω ποιος είμαι».

Το βίντεο γυρίστηκε στην πρωτεύουσα της Μαγιόρκας, την Πάλμα τον Ιούνιο του 2015 αλλά έγινε viral τις τελευταίες ημέρες καθώς τώρα δημοσιεύτηκε.

Ο Χοσέ Αντόνιο, που είναι πλέον ξυρισμένος και διατηρεί μια πιο υγιή εμφάνιση, έχει επιλέξει να κρατήσει τα γκρίζα του μαλλιά και συνεχίζει να ψάχνει για δουλειά.

Δεν είναι πλέον άστεγος, και παραδέχτηκε σήμερα σε μια συνέντευξή του σε έναν ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό, όπου ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου Σάλβα Γκαρσία αποκάλυψε πως ο Χοσέ Αντόνιο είχε λάβει οικονομική βοήθεια από μία εταιρεία που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία τη: «Δεν ήταν απλώς μια αλλαγή στο λουκ. Άλλαξε τη ζωή μου. Αυτό που θέλω τώρα είναι μια καλή δουλειά».

Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός άστεγου σε... hipster μέσα από φωτογραφίες!