Η διάσωση ενός αδέσποτου γατιού από τον κυκλώνα Φλόρενς

Ο άνθρωπος της φωτογραφίας όχι μόνο προσπαθεί να σώσει την ζωή του από τον κυκλώνα Φλόρενς κάνοντας κουπί σε μία βάρκα, ώστε να φτάσει σε κάποιο ασφαλές μέρος αλλά έχει μαζί του και ένα μικρό αδέσποτο γατάκι.

Έχοντας κρύψει το μικροσκοπικό γατάκι μέσα στο μπουφάν του, ο άνδρας της φωτογραφίας φαίνεται εξουθενωμένος και στεναχωρημένος από τις καταστροφές.

Μιλώντας στο «The News and Observer», ο ίδιος αποκάλυψε πως την ώρα που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες ήταν πολύ λυπημένος, διότι άφησε τον πατέρα του πίσω στο σπίτι, καθώς ο ίδιος δεν ήθελε να τον ακολουθήσει.

Μάλιστα, ο Σίμονς όπως ονομάζεται,  προσπάθησε να πάρει μαζί του και τη μητέρα της γάτας, αλλά δεν τα κατάφερε καθώς ήταν πολύ άγρια για να την «πείσει» να ανέβει στην βάρκα.

Να σημειωθεί πως μπορεί ο κυκλώνας Φλόρενς να έχει πλέον υποβαθμιστεί σε υπερτροπική καταιγίδα, αλλά συνεχίζει να προκαλεί νέες σφοδρές βροχοπτώσεις σε περιοχές που είχαν ήδη πλημμυρίσει, στη Βόρεια Καρολίνα, στη Νότια Καρολίνα και στη δυτική Βιρτζίνια, σύμφωνα με τις αμερικανικές μετεωρολογικές υπηρεσίες.