Μαραθώνιος Ζωής από την Μαρία Πολύζου για την δωρεά Μυελού των Οστών

Ολυμπία, Θεσσαλονίκη, Ρόδος. Δύο εβδομάδες, 14 ημέρες, 3 Κυριακές, 3 Μαραθώνιοι!

Η κορυφαία Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου ολοκλήρωσε αυτή την τριλογία των Μαραθωνίων με Όραμα και Ελπίδα!

Η κάτοχος του Πανελληνίου Ρεκόρ Μαραθωνίου Δρόμου φέτος έβαλε στόχο να τερματίσει αυτούς τους τρεις διαδοχικούς μαραθωνίους προκειμένου να κάνει ακόμα πιο ηχηρό το μήνυμα του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι στη χώρα μας να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών!

Αυτοί οι 3 εαρινοί μαραθώνιοι στη χώρα μας εντάχθηκαν στο πρόγραμμα αγώνων του «Μαραθωνίου Ζωής» που «τρέχει» από την αρχή του χρόνου η δρομική ομάδα της κας Πολύζου (Marathon Team Greece By M.Polyzou) και ο Σύλλογος «Όραμα Ελπίδας».

Στόχος είναι μέσα από τους αγώνες δρόμου, να ενημερωθεί ο κόσμος για την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στην Ελλάδα και επί του τόπου, όσο το δυνατόν περισσότεροι, να γίνουν εθελοντές δότες!

Σε όλους τους αγώνες πραγματοποιούνται συμβολικές λαμπαδηδρομίες με τη φλόγα του «Μαραθωνίου Ζωής» να κάνει ακόμα πιο λαμπερό το πολύ σημαντικό μήνυμα: «Έλα κι εσύ να γίνεις εθελοντής δότης μυελού των οστών «τρέχοντας» στον Μαραθώνιο Ζωής»!

Η Μαρία Πολύζου κατάφερε αυτό που ίσως φαίνεται αδύνατο για πολλούς..

Εμφάνιση 17554340_697369043798108_3608712197104866459_n.jpg

Ψυχή τε και Σώματι!

Στον Μαραθώνιο της Ολυμπίας στις 26 Μαρτίου τερμάτισε μάλιστα στην 1η θέση της γενικής κατάταξης των γυναικών με επίδοση 4:05: 25  ενώ στη Θεσσαλονίκη την επόμενη Κυριακή 2 Απριλίου τερμάτισε σε χρόνο 4:09 , και στη Ρόδο την Κυριακή 9 Απριλίου  με χρόνο 4:08 πέρασε τη γραμμή του τερματισμού πετυχαίνοντας καταπληκτικούς χρόνους με δεδομένη τη συνολική προσπάθεια και την σωματική καταπόνηση από τα πολλά συνεχόμενα διαδοχικά μαραθώνια χλμ!

Από τον Ιανουάριο, εκατοντάδες άνθρωποι έχουν γίνει εθελοντές δότες μυελού των οστών μέσα από τον «Μαραθώνιο Ζωής» που θα συνεχιστεί καθ’όλη διάρκεια της χρονιάς σε αγώνες δρόμου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό!

Εμφάνιση ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΟΤΩΝ (1).jpg

Στον «Μαραθώνιο Ζωής» μετέχει σύσσωμη η ομάδα δρομέων της Ελληνίδας Πρωταθλήτριας αλλά και διακεκριμένοι δρομείς, αθλητές του στίβου και ολυμπιονίκες!

Εμφάνιση ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ.jpg

Ο επόμενος αγώνας που θα συνεχιστεί ο «Μαραθώνιος Ζωής» είναι ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος στην Αθήνα στις 23 Απριλίου, ο Ημιμαραθώνιος στο Άργος.