Ο Βρετανός ποδοσφαιριστής της Manchester United, Wayne Rooney, δώρισε 100.000£ λίρες στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ την Πέμπτη. Η δωρεά που πραγματοποιήθηκε μέσω του ιδρύματος που έχει συστήσει ο ποδοσφαιριστής και έχει στόχο την υποστήριξη των οικογενειών των θυμάτων του τρομοκρατικού χτυπήματος που άφησε πίσω του 22 νεκρούς και δεκάδες άλλους να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της πόλης.

AdTech Ad

Ο αθλητής που πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης την κατάκτηση του Europa Leage, δήλωσε: “Είναι στιγμές που η ζωή σε επηρεάζει άμεσα και σε κάνει να σταματήσεις. Η Δευτέρα ήταν μία από αυτές τις στιγμές”. Ο Rooney συνέχισε λέγοντας: “Όπως τόσοι άλλοι, απόλαυσα μοναδικές νύχτες στην Arena (Manchester Arena), συχνά μαζί με την οικογένειά μου”.

“Σας πατέρας, τρομοκρατούμαι στην ιδέα πως ένα βράδυ διασκέδασης για τόσους νέους, θα μπορούσε να καταλήξει με τέτοιο τραγικό τρόπο. Η καρδιά μου είναι με όσους επλήγησαν από την επίθεση. Σας παρακαλώ, δώστε ότι μπορείτε” πρόσθεσε κλείνοντας, με το ίδρυμά του να ενεργοποιεί γραμμές υποστήριξης, στις οποίες μπορούν οι πολίτες να δωρίσουν χρήματα.