Μετά από 2 χρόνια απουσίας, οι δρόμοι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης θα γεμίσουν ξανά με το κόκκινο γιλέκο  της «σχεδίας» που θα φορεθεί από τους φίλους του περιοδικού και θα σταθούν πλάι στους ανθρώπους της «σχεδίας», το Σάββατο 25 Ιουνίου.

«Σαν σε ιεροτελεστία, ενδύθηκα το κόκκινο ρούχο με το όνομά μου στο ταμπελάκι. Τι περηφάνια ήταν αυτή! Υψώθηκε το αρθριτικό μου χέρι για να φαίνεται καλύτερα το περιοδικό μας – κι άκουσα τη φωνή μου, φάλτσα σαν εφήβου αρχικά, να υψώνεται κι εκείνη και να το διαλαλεί! Κάποια στιγμή φευγαλέα βλέπω τον κ. Νίκο να με κοιτάει και να χαμογελούν τα χείλη του. “Καλά τα πας, είδες; Κι έλεγες πώς κι εσύ σαν εμένα θα ντρέπεσαι να φωνάξεις”, εννοεί αυτό το χαμόγελο και με γεμίζει χαρά, γιατί γι’ αυτή τη μοναδική στιγμούλα μού φάνηκε πως χαμογέλασαν και τα μάτια του!» έτσι είχε περιγράψει η φίλη και αναγνώστρια της «σχεδίας» Περσεφόνη Μαθιουδάκη τα όσα ένιωσε μπαίνοντας, για μία ώρα, στο κόκκινο γιλέκο.

Αυτή την ευκαιρία να γνωριστούν με τον τακτικό πωλητή του περιοδικού, να μάθουν για τον καθημερινό του αγώνα για μια καλύτερη ζωή και να στείλουν το δικό τους μήνυμα ενάντια στη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό, θα βιώσουν οι αναγνώστες του περιοδικού δρόμου καθώς και γνωστοί συμπολίτες μας από τον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών.

Όποιος/α επιθυμεί να συμμετέχει, μπορεί να καλέσει στο 213 0231220 (καθημερινές μεταξύ 9:00- 17:00), εναλλακτικά μπορεί να στείλει email στο info@shedia.gr