Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στην παραλία Ραχών διοργανώνεται ένας αγώνα δρόμου- περιπάτου 5 χιλιομέτρων , με σκοπό τη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Τα χρήματα συλλέγονται από την πώληση T-shirts «Raches4Life – Ράχες για τη Ζωή» τα οποία διατίθενται στην τιμή των 5 € καθώς και από ιδιώτες που επιθυμούν να κάνουν κάποιο είδος χορηγίας.   «Περπάτημα και τρέξιμο για τον καρκίνο.

Είναι μια υπόθεση που μας αφορά όλους και έχουμε βαλθεί να κινητοποιήσουμε περισσότερους από 2,500 συνανθρώπους μας να φορέσουν το κόκκινο μπλουζάκι Raches4Life και να είναι μαζί μας στις 11 Ιουνίου 11πμ στις Ράχες Φθιώτιδας, ένα πανέμορφο χωριό παραλιακά, στο κέντρο της Ελλάδας, στην Φθιώτιδα» αναφέρει στην LIFO ο Έλπις Χρυσοβέργης, ένας από τους διοργανωτές αυτής της σημαντικής δράσης.

Στις μέρες που ζούμε δυστυχώς όλοι στις οικογένειές μας έχουμε αντιμετωπίσει κάποιο περιστατικό με τον καρκίνο. Είναι μια ασθένεια που θεραπεύεται δύσκολα αλλά αν διαγνωστεί εγκαίρως οι πιθανότητες αυξάνονται αρκετά υπέρ του ασθενή. Και επειδή πιστεύουμε αρκετά πως ο αθλητισμός βοηθάει στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού, θέλοντας να συνδυάσουμε αυτά τα δυο, κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα για το ”Raches4Life – Ράχες για τη Ζωή”.

Πληροφορίες για τη δράση…>>> www.facebook.com/raches4life