Η Αμερικανίδα τενίστρια εμφανίζεται topless στο βίντεο, καλύπτοντας το στήθος της με τα χέρια της και τραγουδά το «I touch my self».

Το βίντεο αναρτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενώ η αθλήτρια έγραψε στη λεζάντα: «Αυτός είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Έχω ηχογραφήσει  μια έκδοση της παγκόσμιας επιτυχίας The Divinyls “I Touch Myself” για να υπενθυμίσω στις γυναίκες να ελέγχουν τακτικά τον εαυτό τους.

Ναι, αυτό με έβαλε έξω από τη ζώνη άνεσής μου, αλλά ήθελα να το κάνω, επειδή είναι ένα ζήτημα που επηρεάζει όλες τις γυναίκες όλων των χρωμάτων, σε όλο τον κόσμο. Η έγκαιρη ανίχνευση είναι το κλειδί – σώζει τόσες πολλές ζωές. Ελπίζω ότι αυτό βοηθά να το υπενθυμίσω στις γυναίκες.

«Το μουσικό βίντεο αποτελεί μέρος του έργου “I Touch Myself”, το οποίο δημιουργήθηκε προς τιμήν της διάσημης ντίβας Κρίσυ Άμφλετ, η οποία απεβίωσε από τον καρκίνο του μαστού και μας άφησε το τραγούδι της για να υπενθυμίζει στις γυναίκες να προσέχουν την υγεία τους». Η Άμφλετ πέθανε το 2013 σε ηλικία 53 ετών.