Αστυνομικοί στη Ρώμη μαγειρεύουν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι

Μια συγκινητική ιστορία εκτυλίχθηκε την περασμένη Τρίτη σε ένα συγκρότημα πολυκατοικιών στη Ρώμη.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι ένοικοι της πολυκατοικίας κάλεσαν την αστυνομία επειδή άκουσαν φωνές και κλάματα από ένα διαμέρισμα. Στο σημείο έφτασαν 4 αστυνομικοί, όπως διαπίστωσαν όμως, δεν είχε συμβεί κανένα έγκλημα, καμία ληστεία ή διάρρηξη. Απλώς το ηλικιωμένο ζευγάρι που ζούσε σε αυτό, επηρεασμένο από τα όσα είδε στις ειδήσεις, ξεκίνησε να κλαίει. Η 84χρονη Jole είχε ρωτήσει τον 10 χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της Michele γιατί εκείνη την ημέρα υπήρχε τόσο μίσος στις ειδήσεις και άρχισε να κλαίει τόσο γοερά που κάποιος ένοικος την άκουσε και κάλεσε την αστυνομία.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι που είναι μαζί περίπου 70 χρόνια ένιωθε μοναξιά και όπως είπαν στους αστυνομικούς, είχε περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που κάποιος τους είχε επισκεφτεί.

Το άλλο συγκινητικό κομμάτι της ιστορίας είναι εκείνο που οι αστυνομικοί μαγείρεψαν για το ηλικιωμένο ζευγάρι. Οι άντρες παρατήρησαν ότι στο τραπέζι της κουζίνας τους δεν υπήρχαν παρά λίγα σταφύλια και ελάχιστο φαγητό και έτσι μαγείρεψαν μακαρόνια με βούτυρο και παρμεζάνα και κάθισαν μαζί τους για να συζητήσουν μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο που θα τους εξέταζε.