Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τη βουλευτή Β’ Αθηνών, κα Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, από τον πρώην Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Αλέξανδρο Δερμετζόπουλο, τον Γραμματέα Κοινωνικών Δικτύων & Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων, κ. Γιώργο Σταμάτη και τον Αναπληρωτή Γραμματέα, κ. Κώστα Λολίτσα επισκέφθηκε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ) στην  Ηλιούπολη στο πλαίσιο της Συμφωνίας Αλήθειας με πολίτες του Λεκανοπεδίου.

Το Κλιμάκιο παρακολούθησε σύσκεψη της εκτελεστικής γραμματείας και συζήτησε για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία.

Αμέσως μετά το πέρας της επίσκεψης, η βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κυρία Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, δήλωσε:

«Είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια σύσκεψη της εκτελεστικής γραμματείας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία, να γίνουμε κοινωνοί των καθημερινών προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν οι γονείς των ατόμων με αναπηρία και να συζητήσουμε μαζί τους ιδέες και προτάσεις για βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης. Τα προβλήματά τους αποτελούν  προτεραιότητα για εμάς.

Η Νέα Δημοκρατία πέρα από κοινωνική ευαισθησία διαθέτει και ρεαλιστικές προτάσεις, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν την επόμενη μέρα.Συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που με τη δύναμη της ψυχής στηρίζουν την κοινωνία μας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας με έργα και όχι μόνο με λόγια».