Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) συζητούν για τις άθλιες συνθήκες ζωής των «καλύτερων φίλων του ανθρώπου» που συναντά κανείς σε διάφορα σημεία της χώρας μας, τα στοιχήματα και τις οργανωμένες δραστηριότητες γύρω από παράνομους αγώνες, καθώς και την επίδραση των social media.

Από τις 18.30 το απόγευμα και έπειτα, μια ομάδα ειδικών, θα βρίσκονται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για να μιλήσουν για την κακοποίηση ζώων και τι μπορεί να γίνει στη χώρα μας για να πάψει να κάνει πρωταθλητισμό.

Στους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ θα μιλήσουν η Έλενα Δέδε, Δικηγόρος & Ιδρύτρια Μ.Κ.Ο. DOG’S VOICE, ο Ευάγγελος Δρίβας, Αστυνομικός – Κλινικός Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής, ο Δρ. Χρήστος Καραγιάννης, Συμπεριφοριολόγος Κτηνίατρος, ο Mark Randell, Επικεφαλής της Oργάνωσης Hidden-In-Sight International και ο Θοδωρής Χονδρόγιαννος, Δημοσιογράφος.

Για τις δράσεις της Animal Zone International (ΑΖΙ) στην Αμοργό θα τοποθετηθεί η Καλλιόπη Γαβαλά, η Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου AZI. Τέλος, σύντομη παρέμβαση για τις ενέργειες του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) σχετικά με την φροντίδα αδέσποτων ζώων θα κάνει ο Ελπιδοφόρος Παππάς, Επιχειρησιακός Διευθυντής του ΚΠΙΣΝ.

Τους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ επιμελείται και συντονίζει η Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, αρκεί όποιος ενδιαφέρεται να κάνει προεγγραφή ηλεκτρονικά.