Ενημέρωση του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αμαρουσίου σχετικά με την υποβολή αιτήσεων προς το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας

Το Κέντρο Κοινότητας στο πλαίσιο της αποστολής του, ενημερώνει τους Δημότες Αμαρουσίου πως μπορούν να απευθύνονται στο προσωπικό του, για ενημέρωση σχετικά με την διαδικασία υποβολής αιτήσεων προς το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), καθώς και για υποστήριξη σε όλη την διαδικασία της υποβολής. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι Δημότες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα επικοινωνίας του Κέντρου Κοινότητας, για τον προγραμματισμό ραντεβού.

Πληροφορίες για το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αμαρουσίου:

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αμαρουσίου είναι δομή που σχεδιάστηκε από το Υπουργείο Εργασίας και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 – Περιφερειακό Πρόγραμμα Αττικής.

Στο Κέντρο Κοινότητας κάθε Δήμου μπορούν να απευθύνονται όλοι οι πολίτες της περιοχής με έμφαση σε όσους αντιμετωπίζουν οικονομικές ή/και ψυχοκοινωνικές δυσκολίες, οι ίδιοι ή τα μέλη της οικογένειάς τους, όπως ανεργία, οικονομική αδυναμία, έλλειψη στέγης και σίτισης, προβλήματα διαβίωσης λόγω αναπηρίας ή γήρατος και χρειάζονται τη συνδρομή της Πολιτείας.

Στο Δήμο Αμαρουσίου το Κέντρο Κοινότητας εδρεύει στην οδό Παλαιολόγου 9 και συστεγάζεται με τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α).

Λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 8:00 ως 16:00 και κατόπιν ραντεβού για την ταχύτερη και ομαλή εξυπηρέτηση του κοινού στα τηλέφωνα: 213 2031 912 – 913.