Στις 2-4 Νοεμβρίου, εθελοντές, εταιρικός κόσμος και Κοινωνία των Πολιτών δίνουν ραντεβού στο Impact Hub Athens, για μία τριήμερη συνάντηση αφιερωμένη στον εθελοντισμό, με πρωτοβουλία της ethelon.

Με κεντρική θεματική ‘’generation V’’, θα πραγματοποιηθούν διαδραστικά workshops, roundtables αλλά και εθελοντικές δράσεις. Η ethelon έχει ως στόχο την ανάδειξη και την προώθηση του εθελοντισμού στην ελληνική κοινωνία μέσα από ένα σύνολο δράσεων, εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών.

Το φετινό θέμα του ethelon Days είναι η ‘’generation V’’. Η γενιά που περνάει στις πράξεις και δεν μένει στα λόγια, αναλαμβάνει την ευθύνη και δίνει λύσεις στα προβλήματα που βλέπει γύρω της, σέβεται τον συνάνθρωπο, την διαφορετικότητα και το περιβάλλον, είναι μέρος της κοινωνίας και προσφέρει σε αυτή.

Εξάλλου, όλοι ανήκουν σε αυτή η γενιά, αρκεί να το θέλουν.

Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, στο Impact Hub Athens εθελοντές, ΜΚΟ και εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα, θέτοντας τις βάσεις για τις επόμενες ημέρες του ethelon Days.

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, 15 ομιλητές θα παρουσιάσουν διαδραστικά workshops, ομιλίες και roundtables που αφορούν εθελοντές, εταιρικό κόσμο και ΜΚΟ, με θέματα όπως η προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, η κοινωνική επιχειρηματικότητα αλλά και πώς τα παραπάνω συνδέονται με τον εθελοντισμό και την ‘’generation V’’.

Τέλος, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, στο αποκορύφωμα του ethelon Days, με αφετηρία το Impact Hub Athens, έξι ταυτόχρονες εθελοντικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας, κάνοντας την πόλη ομορφότερη, περνώντας έτσι από τη θεωρία στην πράξη.15 ομιλητές, 10 workshops και roundtables, 5 ομιλίες, 6 εθελοντικές δράσεις θα λάβουν χώρα στο κέντρο της Αθήνας, 2-4 Νοεμβρίου.

Κλείσε το εισιτήριο σου εδώ και γίνε μέρος των ethelon Days: www.ethelondays.gr

*Η ethelon είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση της έννοιας του εθελοντισμού στην ελληνική κοινωνία.Μέσα από ένα σύνολο δράσεων, εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών, συνδέει άτομα, αυτόνομες ομάδες, θεσμικούς φορείς και εταιρείες με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, αποσκοπώντας στην ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ τους με βάση την εθελοντική προσφορά