Η Ένωση Αμερικανίδων Γυναικών Ελλάδος (AWOG) έκλεισε τα εβδομήντα της χρόνια και το γιόρτασε στον κήπο του Jefferson House, την επίσημη κατοικία του πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα, με οικοδεσπότες τον ίδιο τον Πρέσβη της Αμερικής,κο. GeoffreyPyatt, και την γυναίκα του Mary,Επίτιμη Πρόεδρος τηςAWOG, καθώς και την Πρόεδρο εν ενεργεία κα.BessieSioutas.

Μέλη της ένωσης καθώς, φίλοι και υποστηρικτές βρέθηκαν στον ίδιο χώρο για να τιμήσουν το έργο αυτών των γυναικών για 70 εβδομήντα συναπτά έτη στην Ελλάδα και να γιορτάσουν τα επόμενα που θα έρθουν.

Η συμβολή της ένωσης στην Ελληνική κοινωνία είναι πολύ σημαντική καθώς το φιλανθρωπικό τους έργο είναι μεγάλο και αδιάκοπο με κορωνίδα το Χριστουγεννιάτικο bazaar.

Το HeartPillowProject αποτελεί μια σημαντικότατη δράση καθώς γυναίκες συγκεντρώνονται και ράβουν μαξιλαράκια σε σχήμα καρδιάς για γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή. Πολλές ακόμα δράσεις σε μηνιαία βάση λαμβάνουν χώρα και μπορείτε να ενημερωνώσαστε από την σελίδα τους στο FBμε το όνομα AmericanWomen’sOrganizationofGreece–A.W.O.G.