Το «Δείπνο στο σκοτάδι» αποτελεί ένα διαδραστικό, πολύ όμορφο ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων, μία μοναδική βιωματική εμπειρία που θα μείνει πραγματικά αξέχαστη σε όσους θα έχουν την ευκαιρία να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Ξυπνά κι οξύνει τις υπόλοιπες αισθήσεις, πλην της οράσεως, ενώ βοηθά επίσης τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί και να κατανοήσει καλύτερα την κατάσταση και την καθημερινότητα μιας μεγάλης ομάδας συνανθρώπων μας. Σημειώνεται ότι, οι σερβιτόροι που θα καθοδηγούν και θα σερβίρουν τους καλεσμένους είναι ειδικά εκπαιδευμένοι τυφλοί και βλέποντες εθελοντές, στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών «Dinner in The Dark».

Οι παρευρισκόμενοι εκείνο το βράδυ, καλούνται να δειπνήσουν –με πλήρες μενού- στο απόλυτο σκοτάδι, λαμβανομένων εκ των προτέρων όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας –τηρούνται ευρωπαϊκές προδιαγραφές-, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την όραση τους! Μέχρι σήμερα, τη διοργάνωση έχουν απολαύσει πάνω από 2.400 άτομα ανά την Ελλάδα!

Μετά το δείπνο θα ανάψουν τα φώτα και τη βραδιά θα κλείσει το μουσικό σύνολο Ostinato με Μαέστρο τον Βασίλη Μαντζοράκη.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συνδέσμου Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους (ΣΚΕΠ), www.skep.gr

Ο Σ.Κ.Ε.Π. είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2008 με σκοπό την κοινωνική ένταξη των νέων με αναπηρία, στο πλαίσιο ενός περιβάλλοντος ίσων δικαιωμάτων & ευκαιριών.

Με άδεια του Υπουργείου Παιδείας, πραγματοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα πανελλαδικά για την εξοικείωση των μαθητών με την αναπηρία.

Στόχοι:

  • Η άρση των προκαταλήψεων & του αποκλεισμού των νέων με αναπηρία μέσω της αφύπνισης και αλλαγής στάσης του γενικού πληθυσμού
  • Η κοινωνικοποίηση των νέων με αναπηρία

Δείτε σχετικά τηλεοπτικά ρεπορτάζ από προηγούμενες εκδηλώσεις μας –ενδεικτικά-:

Αθήνα: https://www.youtube.com/watch?v=SPJVRDk0KIQ
Τρίπολη: http://www.youtube.com/watch?v=3c6yfuKS4UY
Θεσσαλονίκη: https://www.youtube.com/watch?v=0DF5gGA0qGM
Ηράκλειο Κρήτης: https://www.youtube.com/watch?v=sWhWmZvZJVM

♦ Απαραίτητη η προ-αγορά πρόσκλησης. Η αγορά των προσκλήσεων γίνεται μέσω τραπέζης και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την 5η Ιουνίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο info@meallamatia.gr ή στο 210-2627385.

Ενημερωθείτε για το «Δείπνο στο Σκοτάδι» και στη σελίδα μας στο facebook

Το 14ο Δείπνο Στο Σκοτάδι θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουνίου 2019 στην Αθήνα, στις 21:00, στο Κρητικό Κέντρο Αόρη (Λεωφ. Κηφισού 40, δίπλα στα ΚΤΕΛ, διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ).

Το πρωτότυπο και βιωματικό «Δείπνο Στο Σκοτάδι», συνδιοργανώνουν η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Με Άλλα Μάτια» και το Κοινωνικοπολιτικό Ενημερωτικό Portal www.meallamatia.gr.

Η εκδήλωση θα απευθύνεται σε κατόχους προπωλημένων προσκλήσεων.

Τιμή ατομικής πρόσκλησης: 25€ (Με πλήρες μενού, κρασί και αναψυκτικά)