Η θεατρική ομάδα αστέγων «Walkabout» της Equal Society παρουσίασε με τεράστια επιτυχία την παράσταση «Τα άπαντα του William Shakespeare» κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα από τους θεατές, που κατέκλυσαν το θέατρο «ΣΤΑΘΜΟΣ».

Εκατοντάδες θεατές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Equal Society και με εισιτήριο μια σακούλα τρόφιμα, τα οποία συγκεντρώθηκαν για το κοινωνικό συσσίτιο «Ανθρώπων Γεύματα» του Οργανισμού, γέμισαν το θέατρο απολαμβάνοντας τις ξεκαρδιστικές ερμηνείες των ηθοποιών. Τα μέλη της θεατρικής ομάδας, άνθρωποι που βρέθηκαν στο περιθώριο λόγω της οικονομικής κρίσης και των κοινωνικών προβλημάτων, ξεπέρασαν τον εαυτό τους παρουσιάζοντας μία άρτια παράσταση με γρήγορες εναλλαγές ρόλων και σπαρταριστές ατάκες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χορεύει, παπούτσια και εσωτερικός χώρος

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει όλους τους ήρωες του Σαίξπηρ, με την μία υπόθεση να μπαίνει μέσα την άλλη προσφέροντας αβίαστα γέλιο. Ρωμαίος και Ιουλιέτα, Τίτος Ανδρόνικος, Μάκμπεθ, Βασιλιάς Λήρ και Άμλετ, ήταν όλοι εκεί!

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν το κλείσιμο της παράστασης όπου το κοινό χειροκροτούσε παρατεταμένα τους ηθοποιούς, επευφημώντας τους για την μοναδική τους αυτή προσπάθεια και το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και άτομα χορεύουν

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι κορυφαίων ιδιωτικών εταιριών, κοινωφελών ιδρυμάτων καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος συνεχάρη τους ηθοποιούς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, νύχτα και εσωτερικός χώρος

Η βραδιά έκλεισε με πολλά χαμόγελα και  με τους θεατές να ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους ηθοποιούς για την  επόμενη θεατρική παράσταση.