Μητσοτάκης: Να στηρίξουμε τη βόρεια Εύβοια που επλήγη από τις πυρκαγιές

Έχουμε όλοι υποχρέωση να στηρίξουμε τη βόρεια Εύβοια που επλήγη από τις πρόσφατες πυρκαγιές δήλωσε από τη Μονή Γαλατάκη στη Λίμνη Ευβοίας ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης που επισκέφθηκε την περιοχή.

Ο κ. Μητσοτάκης, που επισήμανε την πολύ μεγάλη οικολογική και οικονομική καταστροφή που συντελέστηκε στη βόρεια Εύβοια, ευχαρίστησε το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, τους εθελοντές, τα στελέχη της περιφέρειας και των δασικών υπηρεσιών «για τον αγώνα που έδωσαν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες να περιορίσουν την πολύ μεγάλη φωτιά».

Χρέος της Πολιτείας, τόνισε, είναι να σταθεί δίπλα στους πληγέντες, και ιδιαίτερα στους παραγωγούς ρητίνης που είδαν το εισόδημά τους να καταστρέφεται. Η πολιτεία πρέπει να μεριμνήσει ώστε να δρομολογηθούν όλα τα απαραίτητα έργα υποδομής, ώστε αυτό το πολύ όμορφο πευκοδάσος να επανέλθει πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα, σημείωσε ότι όλοι έχουμε την υποχρέωση να στηρίξουμε την περιοχή, με το να την επισκεπτόμαστε, και να μη δώσουμε ευκαιρία σε αυτούς τους ανθρώπους να απολέσουν πολύτιμο οικονομικό εισόδημα από τον τουρισμό.

Τώρα, κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ, ξεκινά το δύσκολο και χρονοβόρο έργο της αποκατάστασης.