«Είμαι μετανάστης»: 81 από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας στέλνουν το δικό τους μήνυμα

Kάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας έκαναν ένα διάλειμμα από τις πασαρέλες, τα πάρτι και τα show κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης για να περάσουν το δικό τους μήνυμα σχετικά με το διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ για το μεταναστευτικό.

Στο στούντιο του περιοδικό «W», o creative και fashion director του «W», Edward Enninful, που γεννήθηκε στην Γκάνα και μεγάλωσε στο Ηνωμένο Βασίλειο, συνάντησε την Diane von Furstenberg, την Βελγο-αμερικανίδα σχεδιάστρια και το μοντέλο Adriana Lima και μαζί με 78 ακόμα σημαντικά ονόματα της μόδας δήλωσαν σχεδόν με μία φωνή ότι είναι μετανάστες.

To περιοδικό, μέσα από αυτό βίντεο ήθελε να δείξει ότι ο κόσμος της μόδας πρέπει να είναι και είναι ευαισθητοποιημένος με τόσο σημαντικά κοινωνικά και πολιτικά μηνύματα.

«Η μόδα, όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μία οικεία μορφή έκφρασης. Μπαίνει μέσα στην ζωή του καθενός και δίνει φωνή σε κάθε έναν που την χρησιμοποιεί.», αναφέρει το περιοδικό μέσα από το άρθρο του.

Αποτέλεσμα εικόνας για I Am an Immigrant: 81 Fashion Celebrities Stand Together | W Magazine

Ταυτόχρονα, ήθελε να τονίσει ότι αυτή η πολιτική του Τραμπ επηρεάζει πολύ περισσότερους ανθρώπους από όσους πιστεύουμε και όλοι όσοι συμμετείχαν στο βίντεο ήθελαν να δηλώσουν την συμπαράστασή του σε εκείνους που επηρεάζονται από το διάταγμα του Τραμπ, το οποίο αν και κρίθηκε παράνομο από το δικαστήριο αναμένεται να επιστρέψει με αναθεωρημένη μορφή.

Και όπως δήλωσε και το ίδιο το «W»: «Αυτή είναι μόνο η αρχή.»